Pancake Oat for Healthy Breakfast πŸ’•. Discover Delicious New Flavors With All The Protein You Need To Make The Most Of Your Day. Easy, healthy banana oat pancakes are a healthy, filling breakfast served with fresh fruit and can be made in minutes. Finding healthy, easy and satisfying breakfasts are always a mission for me.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LiveJournal
An all-in-one breakfast that couldn't get better! Banana oatmeal pancakes are a healthy, satisfying, family-friendly breakfast. This recipe is gluten-free, sugar-free, dairy-free and absolutely delicious.
Anda bisa memasak Pancake Oat for Healthy Breakfast πŸ’• menggunakan 11 bahan dan 4 langkah. Monggo silahkan disimak detail dibawah ini.

Bahan Bahan Untuk Pancake Oat for Healthy Breakfast πŸ’•

  1. Ambil 1 Bahan.
  2. Siapkan 8 sdm Muesli.
  3. Ambil 2 sdm Quaker Oat.
  4. Perlu 1/2 sdt garam himalaya/garam apa saja.
  5. Ambil 1 sdt Cinnamon bubuk.
  6. Siapkan 1 sdt Baking powder.
  7. Ambil 2 Bahan.
  8. Perlu 150 ml susu UHT/Almond Milk kalau suka.
  9. Siapkan 1 butir Telur Ayam.
  10. Ambil 1 sdm Mentega cairkan.
  11. Perlu 1 sdt Vanilla Extract.

An easy to make pancake recipe made with. Making oat flour is extremely simple. To do so, grind rolled oats in a food processor or high powered blender until they turn into flour like consistency. How To Make Oat Flour Pancakes.

Instruksi Membuat Pancake Oat for Healthy Breakfast πŸ’•

  1. Berikut bahan pertama, hancurkan Oat dan Muesli dengan food processor/blender juga bisa. Sampai halus, sisihkan di wadah dan berikan cinnamon bubuk, garam, dan baking powder. Aduk merata..
  2. Kemudian masukan susu, telur, mentega cair, dan vanilla extract kedalam blender sebelumnya. Proses sampai semua tercampur merata. Kemudian masukan rolled oat tadi, blender sebentar sampai semua tercampur. Adonan tidak perlu di saring..
  3. Panaskan teflon anti lengket berikan sedikit mentega atau minyak kelapa. Atau bisa menggunakan toaster kaya aku, aku lebih suka di toast karena simple aja. Masukan adonan 2sdm dan bolak balik jika pinggiran sudah kering dan tengahnya mateng. Angkat deh!.
  4. Sajikan dengan tambahan topping seperti buah, almond slice, granola, atau madu sesuai selera aja dan yang ada dirumah πŸ₯°. Bahkan makan gitu aja udah enak kok πŸ˜Šγ€‚selamat mencoba! πŸ‘πŸΌ.

These pancakes are perfect for a quick and healthy breakfast or dinner. There are just a few steps to making. I might be the only mother out there who dreaded back to school today. I loved having three weeks of leisure and fun. I was immediately drawn to these Oatmeal pancakes because I know how hard it is to.